Årsmöte

Årsmöte Trojasupport 13/8-17
Erik Elisson förklarar mötet öppnat och mötet inleds.
Johann Schmand utses som sekreterare, alla är eniga.
Erik Elisson väljs som ordförande av mötet, alla är eniga.
Robin Hammarström väljs som justeringsman.
Frågan om mötet utlysts på rätt sätt. Ja till det mesta förutom att det inte har kommit någon information på forumet. Annars hade alla sett och fått informationen.
TS styrelse redovisar för den föregående säsongen och man berättar att det va 34 medlemmar i föreningen förra säsongen. En minskning jämfört med tidigare säsong. Ett problem som måste åtgärdas nästa säsong. Det va även för få fördelar för medlemmarna förra säsongen och det ska med åtgärdas och förbättras till nästa säsong. Förslag från de närvarande är rabatt i puben, shoppen och på intersport. Mjäla buss användes nästan till alla bortamatcher med stor buss. Det var prisvärt och alla var nöjda med resorna och mjäla var nöjda med oss. Inga klagomål eller inga böter. Inga resor ställdes in förutom Vimmerby då matchen avbröts pga isproblem. Bussen dog även i Växjö så lite tur i oturen att matchen ej blev av.
Förslag om nästa säsong. Bjud in till tifo målning och försöka få så att medlemmar har rabatt i puben samt shopen. Se till att TS får ett riktigt förråd att förvara sina saker i. Försöka få tillstånd att placera ut tipsburkar runt om i arenan.
Trojasupport redovisar för föregående säsongens ekonomi. Man har ett kapital på 2654 kronor och det ska komma in ca 1500 till. TS förlorade en del pengar på 3 resor. Men inga stora summor. Kostnader som tillkommer nästa säsong är att trumman ska repareras lite och nya trummpinnar ska inskaffas.
Erik Elisson väljs till ordförande till en period av 1 år
Morgan Nilsson väljer att avgå som ledamot likaså Robin Hammarström. Julius Nordin och Robin Johnsson väljs till nya ledamöter. Martin Andersson väljs att sitta kvar som vice ordförande. Jesper Aspegren väljs till kassör. Alla till en period av 1 år.
Övriga frågor.
Hur ser Trojas syn ut på Trojasupports arbete och verksamhet. Ett möte bör ske och det snarast. Premiärtifo är något som är under planering. Bra förslag kom in från de närvarande.
Mötet Avslutas.

Kommentarer är avstängda