En för alla, alla för en

Mötet med Troja som skulle ske idag blev inte av. Vi hade bokat möte för att försöka hitta en lösning på hela den här soppan. Vi var 4 stycken från Trojasupports styrelse och 7 stycken från Ultrasljungby. Vi hade inte fått någon info om antal som fick va med och delta på detta möte. Men eftersom att Ultrasljungby inte har någon styrelse så representerar gruppen sig själva. Detta bemöttes med en vändning i dörren av Troja och ett blankt NEJ!
Vi gick, men ordförande Erik Elisonn går in och frågar om vi inte kan få till mötet i alla fall. Erik frågar varför det inte är okej att alla inte får vara med. Han förklarar att grupperna har pratat ihop sig tidigare och skrivit ner punkter och frågor om allt som gått snett. Att vi vill föra ett bra möte utan skrik, munhugg och att ingen ska tala i mun på varandra. Vi får fortfarande ett nej!
Det som är mest intressant är att PELLE WASS Inte är närvarande och ska inte vara med på mötet! En skandal i våra ögon!
Det är Wass som har uttalat sig mest korkat och han är inte närvarande?
Istället är det en annan representant från Trojas styrelse som ska vara med på mötet. Erik ifrågasätter detta och frågar om då Troja står bakom Wass ord? Inget svar….
Mötet avbryts och bojkotten fortsätter tills Troja är redo att lösa detta.
Jävligt tråkigt men vi kommer stå på oss.
Vi kommer inte bedriva verksamhet för än alla är välkomna!
En för alla, alla för en!
/Trojasupport styrelse

Kommentarer är avstängda