Medlem

Trojasupport och dess medlemskap är till för alla Trojas supportrar, unga som gamla, sittplats eller ståplats. Alla kan bli medlemmar och stötta stämningen på Trojas matcher oavsett om man står i klacken eller ej. Men vi hoppas ändå att många nya ansluter sig till oss och hänger med i klacken med våra fantastiska förmåner som vi kommit fram till tillsammans med Troja och sjunger fram laget i vårt hjärta. Alla vill få till en bättre stämning i nya Ljungby Arena så nu gör vi i TS verkligen allt vi kan för att höja stämningen i Ljungby Arena – Du hänger väl på? Medlemsavgiften ligger endast på 150 kr. Du kan bli medlem i Trojasupport på två olika sätt:

Lös medlemskap över internet: Sätt över 150 kr till vårt Bankgiro ( BG 190-6510 ) och uppge ditt Namn, Personnummer och Telefonnummer. Skriv gärna ”Medlem” också. Du kan även betala med swish (1231978832) Viktigt att ALLT detta är med! Så fort vi sett din betalning lägger vi in dig i medlemslistan.

Lös medlemskap på matcher eller via kontakt med oss: Du kan alltid lösa medlemskap på matcher, bussresor eller genom att kontakt oss antingen här på forumet, sms, eller PM på Facebook. Våra kontaktuppgifter till vår styrelse finns på hemsidan. Ni kan alltid kontakta oss på det sätt ni känner er bekväma med.

Som medlem i Trojasupport får du många olika förmåner.

* Subventionerade priser på våra bortaresor och stickers.

* Tillgång till trevliga medlemskvällar med olika aktiviteter, bla tillsammans med Troja spelarna.

Mer förmåner kommer givetvis komma under säsongens gång. På ståplatsläktaren kommer vi på matcherna att sälja medlemskap, stickers och givetvis ta emot anmälningar till aktuella bortaresor. Det kommer bli oerhört lönsamt att bli medlem i TS.

Tycker du att detta låter intressant är det inget att tveka på.

Stötta Troja-Ljungby – Bli medlem i Trojasupport!

För att bli medlem.
Lös medlemskap över internet: Sätt över 150kr till vårt Bankgiro ( BG 190-6510 ) och uppge ditt Namn, Personnummer och Telefonnummer. Skriv gärna ”Medlem” också. Eller betala med swish (1231978832)
Eller också lös medlemskap på matcher eller via kontakt med oss. För att ta kontekt, se styrelse sidan.

Ordf.Erik Elisson