Medlem

Bli MedlemTrojasupport och dess medlemskap är till för alla Trojas supportrar, unga som gamla, sittplats eller ståplats. Alla kan bli medlemmar och stötta stämningen på Trojas matcher oavsett om man står i klacken eller ej. Men vi hoppas ändå att många nya ansluter sig till oss och hänger med i klacken med våra fantastiska förmåner som vi kommit fram till tillsammans med Troja och sjunger fram laget i vårt hjärta. Alla vill få till en bättre stämning i Sunnerbohov så nu gör vi i TS verkligen allt vi kan för att höja stämningen i Sunnerbohov – Du hänger väl på? Medlemsavgiften ligger endast på 100 kr. Du kan bli medlem i Trojasupport på två olika sätt:

Lös medlemskap över internet: Sätt över 100 kr till vårt Bankgiro ( BG 190-6510 ) och uppge ditt Namn, Personnummer och Telefonnummer. Skriv gärna ”Medlem” också. Viktigt att ALLT detta är med! Så fort vi sett din betalning lägger vi in dig i medlemslistan.

Lös medlemskap på matcher eller via kontakt med oss: Du kan alltid lösa medlemskap på matcher, bussresor eller genom att kontakt oss antingen här på forumet, sms, eller PM på Facebook. Våra kontaktuppgifter till vår styrelse finns på hemsidan. Ni kan alltid kontakta oss på det sätt ni känner er bekväma med.

Som medlem i Trojasupport får du många olika förmåner.

* Säsongskort på ”klacksektionen” för 500 kr (!!!!) Klacksektionen är väldigt enkel och inte det minsta instängd. Den är målad vit o röd och det är endast ett räcke som avskiljer från övrig ståplats.

* Subventionerade priser på våra bortaresor, våra stickers, och våra tröjor.

* 10% på alla Trojas Souvenirer mot uppvisande av Medlemskort.

* Tillgång till trevliga medlemskvällar med olika aktiviteter, bla tillsammans med Troja spelarna.

Mer förmåner kommer givetvis komma under säsongens gång. Bakom ståplatsläktaren kommer vi på matcherna att sälja medlemskap, tröjor, stickers och givetvis ta emot anmälningar till aktuella bortaresor. Det kommer bli oerhört lönsamt att bli medlem i TS.

Så här gör du när du blivit medlem i TS och ska köpa dig vårat säsongskort till klacksektionen för 500 kr. Du tar dig till Jan-Inge på Trojas kansli och legitimerar dig och visar upp ditt medlemskort. Givetvis kan du köpa säsongskortet innan vi gett dig ditt medlemskort som vi inte i dagsläget inte vet när vi får, då är det bara legitimation som gäller. Jan-Inge har hela tiden en uppdaterad Excel fil på våra medlemmar. Det är alltså väldigt, väldigt simpelt.

Tycker du att detta låter intressant är det inget att tveka på.

Stötta Troja-Ljungby – Bli medlem i Trojasupport!

För att bli medlem

Lös medlemskap över internet: Sätt över 100 kr till vårt Bankgiro ( BG 190-6510 ) och uppge ditt Namn, Personnummer och Telefonnummer. Skriv gärna ”Medlem” också.
Eller också lös medlemskap på matcher eller via kontakt med oss. För att ta kontekt, se styrelse sidan.

Ordf. Trojasupport